Betaalmogelijkheden

Wij aanvaarden een breed scala aan betaalmethoden, afhankelijk van het land. De betaling is beveiligd door Ingenico. Internationaal aanvaarden wij: iDEAL (Nederland), Mastercard, Visa en Maestro. Indien de Klant kiest om te betalen met een kredietkaart, wordt het bedrag onmiddellijk na de bevestiging van betaling van de kaart gedebiteerd.

Voor onze Belgische Klanten accepteren wij ook Bancontact, KBC / CBC online, Belfius Direct Banking en ING Home Pay.

Om de mogelijkheid tot ongeautoriseerde toegang tot een minimum te herleiden, zullen de kredietkaartgegevens worden gecodeerd. Toestemming voor de betaling moet worden gegeven op het moment dat de bestelling is verzonden.

Kredietkaarten worden onderworpen aan geldigheidscontroles. Wanneer de kredietkaartmaatschappij geen toestemming geeft voor de betaling aan ons, zullen we niet aansprakelijk zijn voor enige vertraging of voor niet-levering en zullen we mogelijk geen contract met de Klant kunnen sluiten.

Flamant is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is.