BYRON

BYRON, huisparfum, magique

BYRON

BYRON, huisparfum, magique

Ontdek meer producten uit de BYRON collectie
Kies je aantal

Beschrijving

Geniet van de frisse geur van neroli gardenia met het Magique-huisparfum uit de Byron-collectie van Flamant. Neroli gardenia, beter bekend als oranjebloesem of sinaasappelbloesem, heeft een zoete geur met een kruidige nuance. Er zijn slechts enkele sprays van dit Magique-huisparfum nodig om je interieur te parfumeren met de heerlijke geur van neroli gardenia. De aroma's die vrijkomen bij het gebruik van deze geur voor in huis, zorgen ook voor een rustgevend gevoel. Het oranjebloesemparfum wordt bewaard in kwalitatief bruin glas, dat ook mooi oogt als decoratief element. De prachtige goudkleurige dop zorgt voor een piekfijne en elegante afwerking. Het Magique-huisparfum heeft een omvang van 4,5x4,5x18 centimeter en bevat 50 ml parfum.

Over de Byron-collectie van Flamant
Prikkel je zintuigen met de Byron-collectie van Flamant. De Byron-collectie omvat geurkaarsen, huisparfums en geurstokjes die elk huis omtoveren tot een thuis. In deze collectie vind je tal van geuren: van fris en speels tot kruidig en romantisch. Kortom, een geur voor bij iedere sfeer die je wilt creëren. Alle Byron-producten, waaronder ook het Magique-huisparfum, zitten in een houder van prachtig bruin glas en werken je interieur af met een warm welkomstgevoel.

Eigenschappen

Collectie BYRON
Lengte 4.5 cm
Hoogte 18 cm
Breedte 4.5 cm
Gewicht 0.23 kg
Kleur Bruin
Materiaal Glas
Onderhoudsinstructies Geur: neroli gardenia
Inhoud: 50 ml
Opmerking Bestaat in andere geuren
Artikelnummer 2200900119

Levering

Beschikbaar in deze winkels ✓Aix-en-Provence
✓Antwerpen
✓Brussel
✓Parijs
✓Sint-Genesius-Rode
✓Sint-Martens-Latem
Bpost Bpost XL White glove White glove met lift Ophalen in winkel
België 3 dagen 4 dagen 5 dagen 5 dagen 5 dagen
Nederland 4 dagen 5 dagen 2 weken 2 weken X
Luxemburg 4 dagen 5 dagen 5 dagen 5 dagen X
Frankrijk 5 dagen X 3 weken 3 weken 2 weken
Italië 5 dagen X 3 weken 3 weken X
Duitsland 5 dagen X 3 weken 3 weken X

U kunt uw bestelling laten leveren bij u thuis, op uw kantoor of naar elk ander adres in België, Nederland, Frankrijk, Groothertogdom Luxemburg, Duitsland of Italië.

Kleine producten kunt u gratis laten leveren in één van onze winkels waar u uw bestelling kan komen ophalen. Van zodra deze daar is aangekomen, neemt ons verkoopteam contact met u op.

U heeft altijd de mogelijkheid uw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na levering.