BYRON

BYRON, huisparfum, rêve

BYRON

BYRON, huisparfum, rêve

Ontdek meer producten uit de BYRON collectie
Kies je aantal

Beschrijving

Droom weg bij de zachte geur van sandelhout en rozen met het Rêve-huisparfum uit de Byron-collectie van Flamant. De combinatie van sandelhout en rozen zorgt voor een romantische geur die heerlijk lang blijft nazinderen. Er zijn slechts enkele sprays van dit Rêve-huisparfum nodig om je interieur te parfumeren met de heerlijke geur van sandelhout en rozen. De aroma's die vrijkomen bij het gebruik van deze geur voor in huis, zorgen ook voor een rustgevend gevoel. Het parfum van sandalwood en rose wordt bewaard in kwalitatief bruin glas, dat ook mooi oogt als decoratief element. De prachtige goudkleurige dop zorgt voor een piekfijne en elegante afwerking. Het Rêve-huisparfum heeft een omvang van 4,5x4,5x18 centimeter en bevat 50 ml parfum.

Over de Byron-collectie van Flamant
Prikkel je zintuigen met de Byron-collectie van Flamant. De Byron-collectie omvat geurkaarsen, huisparfums en geurstokjes die elk huis omtoveren tot een thuis. In deze collectie vind je tal van geuren: van fris en speels tot kruidig en romantisch. Kortom, een geur voor bij iedere sfeer die je wilt creëren. Alle Byron-producten, waaronder ook het Rêve-huisparfum, zitten in een houder van prachtig bruin glas en werken je interieur af met een warm welkomstgevoel.

Eigenschappen

Collectie BYRON
Lengte 4.5 cm
Hoogte 18 cm
Breedte 4.5 cm
Gewicht 0.23 kg
Kleur Bruin
Materiaal Glas
Onderhoudsinstructies Geur: sandelhout en rozen
Inhoud: 50 ml
Opmerking Bestaat in andere geuren
Artikelnummer 2200900121

Levering

Beschikbaar in deze winkels ✓Aix-en-Provence
✓Antwerpen
✓Brussel
✓Parijs
✓Sint-Genesius-Rode
✓Sint-Martens-Latem
Bpost Bpost XL White glove White glove met lift Ophalen in winkel
België 3 dagen 4 dagen 5 dagen 5 dagen 5 dagen
Nederland 4 dagen 5 dagen 2 weken 2 weken X
Luxemburg 4 dagen 5 dagen 5 dagen 5 dagen X
Frankrijk 5 dagen X 3 weken 3 weken 2 weken
Italië 5 dagen X 3 weken 3 weken X
Duitsland 5 dagen X 3 weken 3 weken X

U kunt uw bestelling laten leveren bij u thuis, op uw kantoor of naar elk ander adres in België, Nederland, Frankrijk, Groothertogdom Luxemburg, Duitsland of Italië.

Kleine producten kunt u gratis laten leveren in één van onze winkels waar u uw bestelling kan komen ophalen. Van zodra deze daar is aangekomen, neemt ons verkoopteam contact met u op.

U heeft altijd de mogelijkheid uw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na levering.