Interior

Geplaatst op 20 okt. 2022

Belgisch design, Braziliaans leder: Luxueus loungen in de Dobbs fauteuil

Elk Flamant meubelstuk is ontworpen om jarenlang van te genieten. Gemaakt van kwalitatieve materialen, zorgvuldig afgewerkt met oog voor detail. Maar sommige stuks gaan net dat stapje verder: ze zijn niet alleen duurzaam, maar worden zelfs mooier én comfortabeler met de tijd. Zoals Dobbs: een luxueuze loungefauteuil in vol aniline leder.
1 HOOFDBEELD Dobbs
2 0200400002 3

Flamant classic in premium leder

De Dobbs ligzetel is gemaakt van Braziliaans vol anilineleer. Dat wil zeggen: het zuiverste leder, gemaakt van de beste opperhuiden met behoud van alle natuurlijke kenmerken. Vijf weken lang wordt het leder met natuurlijke oliëen bewerkt om de karaktervolle patine te versterken. Op elk stuk leder – en dus elke Dobbs fauteuil – zijn de subtiele tekeningen en kleurnuances verschillend: je haalt dus niet alleen een duurzaam stuk in huis, maar ook een uniek exemplaar.

3 0200400002 1

Tijdloos design in roestvrij staal

Het beste leder haalden we in Brazilië, het tijdloze ontwerp in België. De elegante lijnen van Dobbs werden geïnspireerd door eigentijdse meubelen uit het midden van de vorige eeuw. Uitgewerkt in roestvrij staal en verweerd leder is deze lounger een blikvanger in elke ruimte.

Lederen zitmeubelen onderhoud je het best met lederbalsem of zadelvet: een natuurlijk product samengesteld uit organische grondstoffen zoals lanoline. Toch blijft het leder er nooit uitzien zoals bij de aankoop: leder leeft en wordt nog mooier met de tijd.

4 0200400002 10

Relax, deze stoel wordt alleen beter

De lederen zitting van Dobbs is gevuld met zacht schuim voor een weelderig comfort. Doordat alleen de beste lederhuiden gebruikt worden, voelt het leder ook heerlijk warm aan in de winter en zalig fris in de zomer. Het kussen is slim bevestigd aan de onderkant met leren riemen met gespen. En: hoe meer je de zetel gebruikt, hoe soepeler het leder wordt. Waar wacht je nog op? Ready, set, relax.

5 MG 3837

Shop Dobbs

Op zoek naar een tijdloze blikvanger voor je woonkamer? Haal deze Flamant Classic in huis en geniet van ultiem zitcomfort.