Interior

Geplaatst op 04 okt. 2022

De Iron Jason wandkast: origineel Flamant design 

Never change a winning team. De bijzondere combinatie van hout, glas en metaal maakt van deze Iron Jason een populaire klassieker. Zijn robuustheid garandeert bovendien dat hij jarenlang meegaat: in onze collectie én in jouw interieur.
0100100858 1
0100100858 3

Hedendaags design met zuiderse allures 

Sober, strak en stijlvol, met een industriële twist. Zo past deze wandkast perfect in je moderne woning met zuiderse look. Ga je voor eigentijds wit? Dan wordt de Iron Jason een frisse eyecatcher. De uitvoering in verweerde eik zorgt voor een iets landelijkere uitstraling. Een echt statement stuk én praktische opberger: Iron Jason zorgt voor een opgeruimde look in elke kamer, dankzij het gesloten onderstuk. Ideaal om zaken op te bergen die je liever niet etaleert.

MG 2881

Stevig & sfeervol, in elke uitvoering 

Loop je langs een Iron Jason? Dan streel je vast het zachte hout: licht fineerhout of verweerde eik. Dat eik een robuuste houtsoort is, wist je al. Maar ook fineerhout is een duurzame keuze. Net zo sterk als massief hout, maar een pak lichter om te verhuizen én het zal zelden vervormen in een vochtige of warme ruimte.

0100100858 4

Puur vakmanschap tot in de details 

Geef toe: met deze kast in huis, waan je je op een mondain zeilschip. Zitten je reisboeken en fotoalbums achter het glas? Open die metalen deurtjes maar en verken verre zeeën zonder het comfort van je woonkamer te verlaten. Wij zijn helemaal gek van de details. De handige metalen grepen - geïnspireerd door het staal van 19e-eeuwse oranjerieën, de subtiele sierlijsten en de ingebouwde verlichtingsspots maken deze vitrinekast helemaal af.

0100100858 6

Want je kast vertelt wie je bent 

Chefkok, wereldreiziger of enthousiaste boekenverslinder? Je kast weerspiegelt perfect wie je bent. Met de ingebouwde verlichting boven de glazen legplanken zet je bovendien niet alleen je persoonlijkheid in de spotlight: je zorgt ook instant voor extra sfeer in huis.

Shop de Iron Jason 

Voor 3.795 euro staat de Iron Jason wandkast in je woning: bekijk hem van glas tot greep in je Flamant winkel of in onze webshop. Combineer je graag met één van onze zetels? Wij kiezen alvast voor de lederen Bellamy of  Bailey collectie. En jij?