Interior

Geplaatst op 15 nov. 2022

Energie besparen in stijl? Tijd voor tapijt!

De energieprijzen stijgen en de temperaturen dalen. Wil jij ook een warmer interieur zonder de thermostaat te verhogen? Zeg vaarwel tegen koude voeten en haal nu een vloerkleed in huis. Je bespaart tot wel 10% energie én wint 100% aan sfeer en gezelligheid.
MG 4571
Capture

Benir: Belgische topkwaliteit

Een natuurlijk vloerkleed met bijzonder diamantpatroon: dat is Benir. Met zorg gemaakt in België van een premium mix van materialen. Zo haal jij the best of both worlds in huis: de streelzachte en oersterke kwaliteiten van wol gecombineerd met de onderhoudsvriendelijkheid en vlekbestendigheid van polyester.

MG 7820

Meer warmte, meer sfeer

De juiste verlichting, originele woondecoratie en zacht woontextiel zorgen een voor een voor meer sfeer in huis. Maar een vloerkleed heeft de kracht om al je woonelementen samen te brengen. Creëer meer eenheid in huis met een groot tapijt in neutrale toon zoals Benir. Hoogpolig voor een extra hoge aaibaarheidsfactor, met stijlvol diamantpatroon voor een eigentijdse look. Extra voordeel: Benir werkt warmte-isolerend in de winter en warmte-regulerend in de zomer. Zo geniet je het hele jaar door van deze gezellige sfeermaker.

MG 8141

Shop Benir

In de slaapkamer of in de woonkamer? Je vindt het Benir vloerkleed in 160 cm op 230 cm en in 200 cm op 290 cm. Kies nu het perfecte formaat voor jouw ruimte, in onze shops of webshop.

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie