Interior

Geplaatst op 15 sep. 2022

Handgemaakt keramiek op tafel: een ode aan schoonheid

Neem een stoel. Zet je. En verdwijn in de ambachtelijke schoonheid en unieke details van de borden waarop je zo gaat eten. Een turquoise oppervlak met meanderende randen voert je weg naar ontspannen tafelmomenten. Het handgemaakte servies van Gili is een ode aan de schoonheid, en aan het leven.
Gili hoofdbanner
Gili 1 ruwe Schoonheid

Gili: de ruwe schoonheid van handgemaakt aardewerk servies

Keramiek is hot. Heel wat mensen slaan zelf aan het keramieken, want het brengt rust en creativiteit. En je eindigt, in het beste geval, met een mooi interieuritem: een uniek, handgemaakt bord. Zet je ook graag de ruwe schoonheid van ambachtelijk gemaakt keramiek op tafel? Dat kan: met ons Gili servies.

Gili 2 Handgemaakt

Handgemaakt keramiek: elk bord is lichtjes anders

Elk bord is zorgvuldig gemaakt en afgewerkt door ervaren handen. De details, structuur en schakeringen zijn bij elk stuk lichtjes anders. Perfecte imperfectie dus. Unieke kunstwerkjes, met liefde voor ambacht. Liefde die graag wordt gedeeld: samen aan tafel.

Gili 3 natuur

Rustgevend groen: geïnspireerd op de natuur

Het turqouise oppervlak en de meanderende randen doen je instant wegdromen van vakantie. De designers haalden hun inspiratie uit de natuur: in de veelheid van tinten en texturen van woudbladeren. Met Gili breng je rust en ontspanning aan tafel. En een chique, naturelle flair.

Gili 4 art Dela Table

Echte kunstwerkjes: aan tafel of in je kast

Met dit handgemaakt keramiek zet je bijna kunst op tafel. Art de la table. De limited edition Gili collectie is een ode aan de schoonheid, aan de schoonheid van het leven. Dit servies ziet er zo mooi uit, dat het ook als decoratie in je vitrinekast of aan je muur kan.

Gili 5 vaatwas

Gebruiksvriendelijk: kan zo in de vaatwas, oven en microgolf

Mooi én gebruiksvriendelijk: Gili combineert het beste van twee werelden. Dankzij een beschermende glazuurlaag is dit servies heel krasbestendig. Het mag zonder problemen in de oven, microgolf en vaatwas - als je aardewerk servies nog nat uit de vaatwas komt, droog je het wel best snel af om de kwaliteit optimaal te behouden.

Shop Gili

Haal jouw Gili borden in huis voor 34,95 euro (large) of 27,95 euro (small) per ambachtelijk stuk, online of in de winkel