Interior

Geplaatst op 19 jul. 2022

Home Sweet Home Office

Of het nu voor jezelf, je partner of je kinderen is: een home office kan niet meer ontbreken in je huis. Maar hoe richt je je thuiswerkplek het best in?
Home Office hoofdbanner

Zo style je de ideale werkplek

Wij geven je 5 tips voor een persoonlijke werkomgeving in huis.

Home Office blog 1 Verlichte Geest

1. Verlichte geest

Geconcentreerd werken gaat beter met voldoende licht. Heb je weinig natuurlijke lichtinval in je thuiskantoor? Kies dan voor een staanlamp en bureaulamp voor extra licht waar je het nodig hebt.

Home Office blog 2 Juiste Houding

2. De juiste houding

Het lijkt aanlokkelijk om met je laptop in de sofa te duiken, maar gezond is het niet. Kies voor een goede stoel aan de juiste tafel: je rug zal je dankbaar zijn!

Home Office blog 3voldoendeplaats

3. Voldoende plaats

We werken vooral online, maar toch heb je tijdens het werk voldoende ruimte nodig voor al je spullen. Kies dus voor een tafel waar je naast je computer ook al je andere kantooressentials kwijt kan.

Home Office blog 4 Makeit Personal

4. Make it personal

Een van de vele voordelen van telewerken: je thuiskantoor mag je helemaal inrichten zoals jij dat wil. Je zal al snel merken dat werken veel fijner is als je werkplek ingericht is in een stijl die echt bij je past.

Home Office blog 5vermijd Afleiding

5. Vermijd afleiding

Zorg voor voldoende opbergruimte: een clean desk zorgt voor rust in je hoofd. Met de juiste meubels creëer je bovendien een slimme afscheiding tussen je woon- en werkgedeelte.

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie