Interior

Geplaatst op 29 jul. 2022

Je bed mooi opmaken, als in een hotel, doe je zo

Op hotel slaap je vaak beter dan thuis. Creëer dat rustgevende, royale hotelgevoel dan in je eigen slaapkamer: met een rijk opgemaakt bed dat uitnodigt tot ontspannen. Het omhult je met pure zachtheid en geeft tegelijk ruimte om te ademen. Een upgrade voor je nachtrust én je interieur.
Slaapkamer hoofdbanner
Slaapkamer blog 1 beddengoed

Investeer in luxueus beddengoed

Hoe je de basis legt van de ultieme hotelervaring bij jou thuis? Met het juiste bedlinnen. Kies voor kwalitatief beddengoed van zachte natuurlijke materialen, zoals onze populaire beddengoedcollecties Night (van 100% Belgisch linnen) en Eleanor (van katoen en Tencel). Naast mooi en zacht, zijn ze ook luchtig en ademend. Jouw garantie voor een goede nachtrust.

Slaapkamer blog 2 plaids

Combineer met plaids of dubbele dekbedden

Eens de basis is gelegd, kan je eindeloos combineren. Wat dacht je van twee dekbedovertrekken: één in naturel wit of ivoor en één in dieper groen of blauw. Wil je net meer rust creëren? Kies dan voor elegante ton-sur-ton-varianten. Plooi het bovenste dekbed voor een speels effect, of sla het rommelig om.

Voeg je graag nog meer laagjes toe? Drapeer je bed dan met een mooie plaid of sprei: van katoen, wol of nepbont tot een geweven textuur of boho design. Een fijne combinatie van nuances en materialen zorgt voor een knus en rijk effect.

Slaapkamer blog 3 kussens

Creëer volume met extra kussens

In bed duiken krijgt een nieuwe betekenis met extra veel kussens. Hoe meer kussens, hoe meer comfortabel volume om in weg te zakken. Ga eens voor vier hoofdkussens in plaats van twee. En maak het nog knusser met extra sierkussens in verschillende kleuren, stoffen en formaten. Hallo hotelcomfort en bergen gezelligheid.

Slaapkamer blog 4 kussens

Styleer de rest van je slaapkamer

Heb je de smaak te pakken? Hul dan ook de rest van je slaapkamer in classy hotelsfeer. Denk aan: een mat of tapijt op de grond, een nachtkastje of bijzettafel met een lampje naast je bed, gordijnen die de look afmaken en natuurlijk een mooi bed dat stevig op zijn poten staat.

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie