Interior

Geplaatst op 02 nov. 2022

Karakter in huis: de ruwe schoonheid van oude olm

Het klopt, een salontafel vind je overal. Maar voor het meubelstuk dat het middelpunt van je woonkamer is, wil je net dat tikkeltje meer. Voor de Sadinah reeks, al sinds 2014 een vaste waarde in onze collectie, wordt elke plank met de hand geselecteerd. Het resultaat? Een uitzonderlijke reeks met karaktervolle bijzettafels en salontafels in een krachtige combinatie van hout en staal. Elk stuk net weer even anders dan het volgende.
MG 4531 2
MG 5934

Pure ambacht, industrieel design

Elk stuk hout vertelt een verhaal. Over de grond waarin de boom wortelde en over de handen die het vormden. Voor de Sadinah collectie geven we de meest sprekende stukken van gerecycleerde olm een nieuw leven: de planken met de meest charismatische barsten en noesten worden afgewerkt met een tijdloos verweerd grijs patina. En net zoals de bomen in een bos, is elke plank verschillend van de volgende, met haar eigen typerende tekening, kleur en onregelmatigheden. Zo haal je niet alleen de natuur naar binnen, maar ook een 100% uniek meubelstuk.

Puur natuur, met een industrieel kantje: de robuuste houten planken steunen op een matzwart stalen onderstel met quasi onzichtbare lasnaden. Geen doorsnee tafel, wel een opvallend interieurstuk met een ziel.

MG 9657

Op maat van jouw interieur

Vierkant of langwerpig? Salontafel of bijzettafel? Jij kiest. Shop je favoriete Sadinah stuk online of in onze shops.

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie