Interior

Geplaatst op 04 nov. 2022

Kerstinspiratie: 3x stijlvol decoreren

Een grote kerstboom gevuld metlichtjes en de mooiste kersthangers: heerlijk! Maar waarom zou je de kerstsfeer beperken tot je boom? Met de zachtste plaids in traditionele tartan, sneeuwwitte kussens van imitatiebont of een indrukwekkende luster in de vorm van een gewei maak je je hele huis klaar voor de mooiste tijd van het jaar. Ga jij dit jaar voor traditie en nostalgie, een sprankelend winter wonderland of een kruidige kerstlook?
MG 2772 c
MG 6187

Winter Wonderland: ga voor een sprankelende sfeer

Sneeuw of geen sneeuw: ook zonder het witte goud kan je een witte kerst beleven. Creëer je eigen winter wonderland in huis met witte, zilveren en transparante decoratie-elementen. Maar weet: winters hoeft niet koud te zijn. Hou je voeten warm met het zalig zachte Leira tapijt in gebroken wit en breng sfeervolle warmte in huis met de glazen Kala theelichtjes op donkere winterdagen. Je boom versier je met sprookjesachtige ornamenten zoals Mikala, Jia en Veno. Geen plaats voor een grote kerstboom? Ga dan voor een frosted miniatuurversie zoals de Limei kerstkegel.

MG 5108

Traditie & tartan: pure nostalgie

Een 2 meter hoge notenkraker, een kroonluchter in de vorm van een gewei of een grote kerstboom vol kersthangers in rood, groen en wit? Klassiek, c’est chic! Kerst is geen feest voor minimalisten: laat je helemaal gaan met nostalgische kerstornamenten, kussens in nepbont en traditionele kerstsokken. Bij Flamant vind je dit jaar bovendien een hele reeks accessoires in de mooiste tartanprints - van kerstboomrok en tafelkleed tot dienblad -, en streelzachte meubelstukken in wijnrood en bosgroen zoals de Paolo en Abrams poef. It’s beginning to look a lot like Christmas!

MG 3231

Kruidige kerst: prikkel je zintuigen

Knisperend haardvuur, versgebakken koekjes of een kerstboom met echte dennennaalden: geuren staan centraal in onze kerstbeleving. Ze zorgen niet alleen voor een uitnodigende en gezellige thuis, maar geven ons ook dat warme, geborgen gevoel terug van onze kindertijd. Prikkel je zintuigen dus met fijne geurkaarsen zoals Lin met peperkoekgeur of natuurlijke decoratie-elementen zoals kaneelstokjes, steranijs of gedroogde sinaasappels. Tip: laat die kruidige toets ook terugkomen in je kleurenpalet met een camel tafelkleed, bruine kussens of geel-oranje kerstkrans.

MG 3244

Shop je kerststijl

Welke stijl je ook kiest, je vindt de mooiste accessoires bij Flamant. Laat je inspireren en adviseren in onze winkels of shop meteen online.

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie