Interior

Geplaatst op 25 okt. 2022

Must-have voor je najaarsinterieur: streelzacht suède

Je wil je huis sfeervol inrichten voor het najaar, zonder grote meubelstukken te vervangen? Ga aan de slag met warme kleuren en texturen voor een snelle en eenvoudige home make-over. Wij gaan dit najaar voluit voor suède accenten: stijlvol, streelzacht en snel te integreren in elke kamer.
MG 1847 HC
MG 4392

Textuur telt: ga voor luxueus leder

Bij het stylen van je woonkamer of slaapkamer dacht je vast na over de juiste kleuren en vormen, maar het is de textuur van je accessoires die voor extra diepte en sfeer zorgt. Suède wordt gemaakt van de onderkant van de huid en ondergaat zo’n dertig tot vijftig bewerkingen van huid tot leder. Het volledige looiproces kan tot wel vier weken duren en leidt telkens tot een uniek eindproduct. Een suède sierkussen zoals Dorota of een statige suède poef zoals Paolo geven dus een instant luxueuze toets aan je interieur.

MG 5657

Geef kleur aan je interieur: van kussen tot poef

Een likje verf doet wonderen voor je interieur. Maar voor wie sneller resultaat wil, kunnen statement kussens of een bijzondere poef wonderen doen. Breng de herfst naar binnen met de diep wijnrode kleur Grand Cru van het Dorota kussen of de bosgroene en okergele tinten van de Paolo poef. Gezelligheid troef!

MG 5642

Multi-inzetbaar: de Paolo poef

Een extra zitplaats, een handige bijzettafel of een heerlijke voetensteun? Een poef is het allemaal. Makkelijk te verplaatsen en toch stevig, speels afgewerkt met opvallende naden en toch stijlvol door de natuursuède stof. De Paolo poef is even veelzijdig als je interieur.

Zen V

De kracht van het kussen

Je sofa of bed opfrissen in een handomdraai? Laat je creativiteit de vrije loop met sierkussens. Hoe? Stem je kleurenpalet af op opvallende elementen in de kamer en bouw daarna laagjes op. Door verschillende formaten, vormen, kleuren en texturen te combineren kan je makkelijk afwisselen en je interieur meenemen doorheen de seizoenen. Onze tip: ga voor een oneven aantal kussen voor een meer hedendaags effect.

MG 5664

Shop Dorota en Paolo

Het allerleukste aan onze suède accessoires? Je verplaatst ze makkelijk van kamer voor verrassend nieuwe combinaties. Shop je Dorota kussen of Paolo poef nu online of in een van onze shops.

Shop Dorota

Shop Paolo

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie