Interior

Geplaatst op 03 aug. 2022

Wellness in je badkamer: zo style je ze stijlvol en relaxed

Baden en douchen, je opmaken en jouw tanden poetsen: je doet het allemaal in je badkamer. Maak van je badkamer een bijzondere plek om te ontspannen en tot rust te komen. Met de juiste sfeer en styling creëer je dat wellnessgevoel zo bij jou thuis: van zachte handdoeken en vloerkleden tot stijlvolle spiegels en opbergers.
Badkamer hoofdbanner
Badkamer blog 1 handdoek

Luxe handdoeken

Je afdrogen met badkamerlinnen van hoogwaardige kwaliteit voelt als pure luxe. Denk aan heerlijk dikke stof die je omhult met zachtheid en meteen alle druppels en stress wegveegt. Zoals de Baobao collectie van Flamant, die unieke kwaliteit combineert met elegant design. Hou je het graag rustig? Ga dan voor neutrale kleuren zoals wit, grijs, bruin of groen.

Badkamer blog 2 spiegel

Stijlvolle spiegel

Rond, strak, hout of metaal. Je kijkt er elke dag in, dus trakteer jezelf op de mooiste spiegel aan de wand. Een spiegel laat je ruimte groter lijken: ga dus gerust voor dat oversized model of een combinatie van verschillende exemplaren.

Badkamer blog 3 vloerkleed

Warm vloerkleed

Een vloerkleed, mat of tapijt brengt gezelligheid en sfeer. Het voelt ook heerlijk om na een douche op een warme mat te stappen. Een zacht mat brengt instant wellnessgevoel. Let er wel op dat je een praktisch exemplaar kiest dat niet te snel vuil wordt en makkelijk schoon te maken is.

Badkamer blog 4 rieten Opbergers

Rieten accessoires en opbergers

Tandenborstels, zeep, vuile was: berg rondslingerende spullen mooi op, voor een rustgevend effect. Creëer nóg meer rust door opbergers te kiezen in één stijl. Alle badkameraccessoires in riet bijvoorbeeld, voor een ontspannen bohemian vibe. Extra mandje nodig? Zeker: als je maar genoeg opbergruimte hebt.

Badkamer blog 5 meubel

Handig en mooi badkamermeubel

Heb je te veel om kwijt te kunnen in kleine opbergers? Dan biedt een badkamerkast of bijzetmeubel een oplossing: ideaal om handdoeken en verzorgingsproducten in op te bergen of om stijlvolle accessoires op uit te stallen. Want naast handig, mag een badkamermeubel ook gewoon mooi zijn.