Paint

Geplaatst op 08 aug. 2022

Verfinspiratie: ontdek vijf warme, zachte Flamant Paint kleuren

Een nieuw kleurtje doet wonderen: voor je interieur én je humeur. Zeker als je kiest voor kleuren die je huis omhullen met een heerlijk zacht gevoel, zoals deze: Alizé, Atlas, Dulce, Dakar en Terra di Siena. Eén voor één gedempte warme kleuren die je meenemen naar bijzondere bestemmingen, in je eigen huis. Breng de natuur naar binnen met onze nieuwe terracotta’s, okers en burnt sienna. Welke tint kies jij?
Hero 1
Alize

ALIZÉ

Zacht en verfijnd zoals de fijnste champagne, bedekt Alizé muren met een elegante toon. Een kleur die rust en tederheid in je interieur brengt, zoals een zacht briesje op een late zomerdag.

Atlas

ATLAS

Geïnspireerd door de aardetinten van het indrukwekkende Atlasgebergte, verlicht deze okerkleur elk interieur met haar kruidige schoonheid en nomadisch karakter.

Dakar

DAKAR

Reis mee naar de Sahara duinen en betoverende fata morgana’s met Dakar, de perfecte samensmelting van oud oker en vurig camel. Een zonnige tint die de warmte van verre bestemmingen in huis brengt.

Dulce

DULCE

Dulce werkt elke kamer af met een vrouwelijke toets. Gebaseerd op natuurlijke pigmenten, zorgt deze zachte terracottamix van beige en oudroze voor een tijdloze betovering van je interieur.


Terra Di Siena

TERRA DI SIENA

Breng de mediterraanse warmte in huis met Terra di Siena. Aards en uitnodigend, neemt deze donkere terracottatint je mee naar het land van de eeuwige zonsondergang. Geïnspireerd door en geweldig te combineren met ruwe, natuurlijke materialen zoals ruw hout, aardewerk en rotan.


Verf4 Air Care Technology

Vervuilingswerende verf: TOLLENS AIR CARE®-TECHNOLOGIE

90% van onze tijd brengen we binnenskamers door, toch is de kwaliteit van de lucht die we inademen niet altijd goed: binnenlucht kan gemiddeld 10 keer meer vervuild zijn dan buitenlucht.

Als verantwoord ondernemer heeft Tollens een vervuilingswerende functie ontwikkeld, die geïntegreerd is in de drie verfsoorten uit het Flamant-assortiment (Wall Matt, Lack Matt en Wall & Wood Satin): de Air Care®-technologie. Dit actieve hars zuivert de binnenlucht door de belangrijkste verontreinigende stoffen in de lucht te absorberen en om te zetten in onschadelijke moleculen. Breathe better, feel better.

Kan jouw interieur ook een likje verf gebruiken?

Ontdek nu je favoriete tinten in alle Flamant-shops en online.

Schrijf je in en krijg 10% korting 

Registreren voor onze nieuwsbrief? Dat betekent 10% korting op je eerste aankoop. Maar ook: gratis interieur- en stylingtips en de primeur op acties, kortingen en events. Word jij onze Flamant friend? Welkom!

Ik wil korting en inspiratie