Eetkamer en keuken

Eetkamer hoofdbanner
Keuken hoofdbanner 2

De beste herinneringen maak je samen. Aan een tafel die rijk is gevuld, met goed eten en goed gezelschap. Op comfortabele stoelen waarin je heerlijk achterover leunt. Met servies dat uitnodigt om te genieten: van borden en bestek tot glazen en karaffen, opgeborgen of tentoongesteld in de mooiste kasten en dressoirs. Tafellinnen, tafeldecoratie of serveeraccessoires? Styleer jouw eetkamer tot een pareltje.

Eetkamer blog intro wit Zomerservies

Wit servies, 3 keer anders

Wit is kalm en clean: de perfecte basis voor een mooie tafelsetting. Saai? Niet als je jouw servies combineert met hout, groen of natuurlijke materialen. Of met veel glaswerk, opvallende servetten of kleuraccenten. Porselein in verschillende witschakeringen of keramiek in uiteenlopende tinten en texturen? Jij kiest. Met deze tips, geef je jouw wit gedekte tafel een heel eigen toets.

Keuken blog introbeeld

Mix & match je keuken: van praktisch tot gezellig

Je spendeert best veel tijd in je keuken: van koken en tafelen tot afruimen. Maak deze plek dus lekker gezellig. Breng dat knusse woonkamergevoel naar je keuken. Hoe? Mix en match kleuren en patronen, antiek en modern, functioneel en sfeervol: van servies en tafellinnen tot eetkamerstoelen, verlichting en warme accessoires.

Shop the look

Villosa bord

bord, keramiek, bloemen
€ 34,95 € 26,21

Pinos

PINOS, waterglas, mondgeblazen
€ 27,95 € 20,97

CANTELLE

CANTELLE, stoel, berk, stoffen bekleding
€ 545,00 € 408,75

Gili bord

bord, handgemaakt aardewerk, turquiose
€ 34,95 € 26,21

MEINA

MEINA, servetring, parels, grijs
€ 5,95 € 4,46

KATIE

KATIE, placemat, sage green
€ 5,95 € 4,46
Homepage 5 Troeven1 Flamant At Home

Flamant at home

Interieurstyling op maat? Onze professionele interieurconsulenten geven gepersonaliseerd advies aan huis. Van tips over (raam)decoratie, meubilair, verlichting, verf en behang tot een uitgewerkt interieurvoorstel voor een volledige ruimte.

Ik wil interieurtips