Keuken

Keuken hoofdbanner
Keuken hoofdbanner 2

Je keuken? Dat is het kloppende hart van je woning. Waar je kookt voor gasten, waar het gezinsleven zijn gangetje gaat en waar plaats is voor creativiteit. Laat jij de chef-kok in je los? Dan zorgt Flamant voor smaak. Niet in de gerechten: dat is jouw specialiteit. Maar des te meer in de aankleding: met authentieke serviezen en serveerschalen, geweldig glaswerk, tafellakens van natuurlijk linnen en katoen. En stevige stellingkasten voor alle ingrediënten.

Keuken Shop De Look1

Mix & match je keuken: van praktisch tot gezellig

Je spendeert best veel tijd in je keuken: van koken en tafelen tot afruimen. Maak deze plek dus lekker gezellig. Breng dat knusse woonkamergevoel naar je keuken. Hoe? Mix en match kleuren en patronen, antiek en modern, functioneel en sfeervol: van servies en tafellinnen tot eetkamerstoelen, verlichting en warme accessoires.

Shop the look

Alanah kop en schotel

kop en schotel, keramiek, grijs
€ 16,95

Alanah kommetje

kommetje, keramiek, grijs
€ 69,95

Alanah bord

bord, keramiek, grijs, 21,5cm
€ 19,95

Alanah bord

bord, keramiek, grijs, 27cm
€ 24,95

Fernando schaal

schaal, keramiek, bladeren, rond
€ 115,00 € 46,00

Fernando bord

bord, keramiek, bladeren, 22cm
€ 27,95 € 11,18

Fernando schaal

schaal, keramiek, bladeren, ovaal
€ 135,00 € 54,00
Homepage 5 Troeven1 Flamant At Home

Flamant at home

Interieurstyling op maat? Onze professionele interieurconsulenten geven gepersonaliseerd advies aan huis. Van tips over (raam)decoratie, meubilair, verlichting, verf en behang tot een uitgewerkt interieurvoorstel voor een volledige ruimte.

Ik wil interieurtips